Jubilejní 10. ročník herně-vývojářské konference Game Developers Session 2012 se uskuteční ve dnech 7. – 10. prosince v moderních prostorách Národní technické knihovny v Praze. Těšit se můžete na sobotu a neděli plnou poutavých přednášek, páteční a pondělní den vyhrazený specializovaným workshopům a velkolepou sobotní narozeninovou párty!

Stránky GDS 2012 spuštěny a registrace otevřeny

Organizátoři GDS si vzali k srdci připomínky účastníků z minulého ročníku a rozhodli se k výraznému rozšíření při zachování tradičního pojetí konference jakožto neformálního setkání fanoušků her, profesionálních i začínajících herních vývojářů a žurnalistů. Jaké změny to letos budou?

„Vedle klasického přednáškového programu chceme nabídnout zejména dva dny workshopů zaměřených na grafiky, programátory a herní designéry“, komentuje situaci Pavel Barák, předseda sdružení České hry. „Druhou novinkou je možnost pronájmu stolku/stánku v hlavním atriu Národní technické knihovny za spíše symbolický poplatek, což může být zajímavé zviditelnění pro začínající a indie vývojářské týmy“, dodává Jan Jirkovský, producent GDS 2012.

Game Developers Session je tradičně největší českou konferencí věnovanou vývoji her, kdy se na jedné půdě v neformální a přátelské atmosféře setkávají zástupci z řad herních vývojářů, technologických firem a novinářů, aby si vyměnili své zkušenosti, navázali nové kontakty nebo se jen bavili zajímavým programem. I letos se můžeme těšit na zástupce nejvýznamnějších českých vývojářských studií.

Program bude zveřejněn spolu se spuštěním webu a registrací během listopadu 2012. O spuštění budeme informovat na stránkách akce, na našem twitteru a facebooku.

Fotografie z GDS 2011

Č-H na Twitteru

Facebooková událost

Zanechej komentář

K zanechání komentáře ke článku musíte být přihlášen. Přihlásit »