To, v co doufali snad už jen ti nejotrlejší optimisté, se stalo skutečností. Organizace GDS, od které dali všichni ruce pryč, se zhostili lidé z Fineways Studios a právě díky nim letos „Česko-Slovensko“ o každoroční setkání nezávislých herních vývojářů nepříjde. GDS09 má dokonce vlastní web, na kterém se k potěšení všech konečně rozběhly registrace.

Vůbec to nevypadá na nějakou znouzecnost. Naopak. Přestože byla GDS09 zachraňována na poslední chvíli a byla ohlášena jen s měsíčním předstihem, obsahově se zdá být pestřejší než loňský ročník – vypovídá o tom i rozdělení akce do dvou dnů. Zatímco v páteční podvečer se nese ve znamení prezentace her z našich luhů a hájů (dojde i na Mafii 2!), následujícího dne se spustí tradiční nálož workshopů, přednášek a diskuzí. Máme se opravdu na co těšit.

Doplním, že kapacita je omezena na 300 lidí. Doporučuji Vám se co nejdříve zaregistrovat na níže uvedeném webu, protože právě účast letos může být opravdu nevyzpytatelná.

Game Developers Session – setkání nezávislých herních vývojářů

6. – 7.  listopadu 2009
Hotel Bobycentrum
, Brno
Kč 250,-
(pro registrovaného návštěvníka)

Veškeré informace včetně registračního formuláře naleznete na webu www.gds09.cz

—-

“ Rád bych touto cestou hromadně odpověděl na Vaše maily. V Brně bych se měl objevit v sobotu, avšak pouze jako návštěvník.  Poznáte mě podle trička „Gamedesign.cz“. Takže budete-li chtít pokecat nebo poradit,  neváhejte mě zatahat za rukáv  ;)“

Komentáře jsou uzavřeny.